header pand 81

OPEN ATELIER                  TERUG NAAR HOME

Vrij werken zonder les

   

Voor wie
Iedereen die het leuk vindt om samen met andere creatieven in een inspirerende omgeving te schilderen. Het is de bedoeling dat je zelfstandig werkt, want er is geen les. Er is wel gelegenheid voor af en toe een vraag en wat tips en tricks.

Hoe gaat dat dan?
Als je wilt komen stuur je een berichtje via de mail of what's app. Je zoekt een plekje en gaat lekker aan de gang. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Na afloop ruim je alles weer op en maak je je kwasten schoon.

 

Waar
In Atelier Pand 81 in Haastrecht, gratis parkeren om de hoek.

Wanneer
dinsdag of donderdagavond
op afspraak
van 19.30 - 22.00 u

Materialen

  • Je kunt de aanwezige tafelezels, oude overhemden, potten voor water en planken gebruiken en diverse soorten papier zijn te koop in het atelier.
  • Je neemt je eigen doek, verf, materialen en kwasten mee. Voor 2,00 kun je gebruik maken van verf en kwasten. Een likje verf in een vergeten kleur of even een kwast 'lenen' kan.

Kosten

  • 7,50 per avond (incl. koffie/thee)

Aanmelden
Je kunt je per mail onder vermelding van de data, uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres aanmelden of bellen naar: 06 - 28 64 56 91.

PS Je kunt ook met een eigen groepje of 'in company' komen schilderen, al dan niet onder deskundige begeleiding. Vraag naar de mogelijkheden!