header pand 81

SCHILDER JE PERSOONLIJKE LANDSCHAP >> HOME

Twee heerlijke vrijdagmiddagen bijkomen van een drukke week, lekker weg van alle beslommeringen om ongestoord aan de slag te gaan met acrylverf en andere materialen.

  • Voor 6 tot 8 nieuwsgierige mensen die het leuk vinden om een dag te schilderen en hun creativiteit willen vergroten; mensen die ondertussen nog wat meer willen weten over zichzelf.
  • Schilderen in een professioneel atelier met alle benodigde materialen bij de hand. Ervaring met schilderen is niet nodig.
  • Onder deskundige begeleiding van Josefien Versteeg (illustrator / kunstenaar) en Caroline van Amerongen (professioneel begeleider).
  • Er is verse koffie, thee en genoeg lekkers.
Landschap
Na een speelse inleidende oefening werk je aan het eerste schilderij. Je verkent daarin ‘je eigen terrein’, vanuit je gevoel schilderend. De week erna ga je aan de slag met het tweede schilderij. Dit doek nodigt uit om met creativiteit dingen anders aan te pakken dan je van jezelf gewend bent. Om 17.00 ronden we de middag gezamenlijk af.

Wanneer
Data op aanvraag, 2 sessies van 2,5 uur

Waar
Atelier Pand 81, Wagenmakerstraat 6, Haastrecht en de coachruimte aan de Kleine Haven 1. Gratis parkeren om de hoek.

Kosten
De kosten voor deze 2 middagen voor jezelf bedragen € 75,00 per persoon.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie kun je bellen met Josefien (06 - 28645691) of Caroline (06 - 28798730). Meld je aan per mail bij info@joos-illustraties.nl of info@carolinevanamerongen.nl.

Deelname aan de cursus en betreden van de locatie is op eigen risico.landschap
landschap
landschap
persoonlijk landschap
landschapl